Dominik Cumhuriyetinde Sabah Kahvaltısı
Dominikliler, ülkeleri kadar renkli ama bir o kadar sade tatları olan
bir yemek kültürüne sahiptir. Orta ve Güney Amerika mutfakları ile
benzerlik gösteren yemek kültürlerinin ana malzemeleri; deniz
mahsülleri, pirinç, siyah fasulye, et ve sebzelerdir.Hafif tatlar ve Hindistan cevizli lezzetler geniş yer tutar. Ülkede yemek kültürü bölgeden bölgeye değişiklik göstermekle beraber ana yemekler genelde aynıdır. Geleneksel mutfakta tatlıların yeri de önemlidir, her öğünde çoğu şeker kamışı ya da hindistan cevizi içeren tatlılar tüketilir.
Bu
sıcak ülkede bulunduğunuz sürece sıvı kaybına karşı bol su
tüketmelisiniz.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder
muzafferbadem@hotmail.com