31 Temmuz 2011 Pazar

Stansted Havaalanı, Londra, İngiltere

Stansted havaalanının kodu STN dir. Bu havaalanı Londra'nın yaklaşık 40 mil (66 km) kuzeyindedir. Bu havaalanı Avrupa ülkelerine ucuz seyahat imkanı sağlayan ve taşımacılık yapan hava yolları tarafından kullanılmaktadır. Bir terminali vardır.

Stansted havaalanı ile Londra'nın merkezi arasındaki en kolay ve çabuk ulaşım Stansted Express tren servisi ile olmaktadır. Yolculuk süresi yaklaşık 45 dakika olup tren Liverpool Street istasyonundan kalmaktadır ve buradan Londra'nın metrosuna ve otobüs istasyonuna bağlantı vardır. Stansted Express'in tek yön bilet ücreti yaklaşık 15.00 GBP'dir ve bir saatte 4 tren servisi vardır.

Alternatif olarak Londra'ya otobüsle seyahat edebilirsiniz. National Express'in ülkenin her yerine otobüs servisleri vardır. Havaalanındaki şehir otobüsü terminalinden Londra'nın merkezine direk servisi vardır ve tek yön bilet yaklaşık olarak 10.00 GBP olup yolculuk süresi 90 dakikadır. National Express' in 24 saat servisi vardır.
Londra ve Stansted havaalanı arasında alternatif otobüs ve tren servisleride vardır. Londra merkezine Terminalden taksi serviside vardır fakat bunun pahalı bir seçenek olduğuda unutulmamalıdır.

LONDRA'DAKİ DİĞER HAVAALANLARI



            

·         İngiltere'de Sosyal Hayat
·         İngiltere'de Ekonomik Durum
·         LONDRA'DA GEZİLECEK YERLER
·         İNGİLİZ MUTFAĞI










    Hiç yorum yok:

    Yorum Gönder

    muzafferbadem@hotmail.com