15 Haziran 2012 Cuma

Dominik Cumhuriyetinde Golf

Dominik Cumhuriyeti golf sahaları ünlü isimler tarafından tasarlanmıştır. Birçok ünlü ismin sadece spor yapmak için Dominik golf sahalarını tercih ettikleri biliniyor ki bunların arasında ABD Eski Başkanları Bill Clinton, George H. Bush gibi isimler de yer alıyor.
Son zamanlarda gelen talepler doğrultusunda sayıları artan elit sahalar ve kusursuz hizmet anlayışı Dominik Cumhuriyeti ’ni Karayipler'in yanı sıra tüm dünyanın en önemli golf merkezleri arasında ilk sıraya taşımaktadır. Dominik Cumhuriyeti ’nde bulunan 19 golf sahası ünlü isimler tarafından tasarlanmış olmasının yanı sıra ekipman kiralama, profesyonel golf hocalarından dersler almakta mümkündür.
Dominik Cumhuriyeti yakın zamanlarda sayıları artan elit sahaları ve delüks turizm hizmetleriyle, Karayiplerin, hatta bütün dünyanın en gözde golf ülkelerinden biri haline geldi. Dünyanın dört bir yanından golf severler ünlü tasarımcıların elinde çıkma sahalarda oynamak üzere Dominik Cumhuriyeti’ni ziyaret ediyorlar. Ülkede bulunan 19 golf sahasının tasarımcıları arasında Pete Dye, P.B. Dye, Jack Nicklaus, Arnold Palmer, Robert Trent Jones, Gary Player, Tom Fazio ve Nick Faldo gibi bu alanda dünyaca isim yapmış kişiler bulunuyor. Uygun maliyetlerle ekipman kiralama ve profesyonellerden ders alma imkanının bulunduğu, okyanus manzaralı bu güzel sahalarda her seviyeden oyuncunun golf zevki tadılabilir.


Dominik Cumhuriyetinde Spor Aktiviteleri



Coğrafi Bilgileri

Konumu
Sosyal Hayat
Siyâsî Hayat
Doğal Hayat
Fizikî Yapı ADALAR
Para Birimi SPOR FAALİYETLERİ
Ulaşım
DAĞLAR
Yönetim Bilgileri AKARSULAR
ÜNİVERSİTELER 
İklimi
Vize İşlemleri
Araç Kullanımı
YEMEK KÜLTÜRÜ
Elektrik Sistemi
Havaalanları
Turizm Sağlık ve Hayat


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

muzafferbadem@hotmail.com